logo

Letermett gombakomposzt

Letermett gombakomposzt

Kertünket trágyázhatjuk letermett gombakomposzttal!

Kertünkben rendszeresen gondoskodni kell az időközben talajból kimosódó tápanyagok utánpótlásáról, esetleg talajszerkezet javításról, hogy növényeink szívet - szemet gyönyörködtetőek legyenek, és veteményesünk még több termést hozzon a ház lakóinak. Szerencsére napjainkban egyre többen fordulnak el a mesterséges műtrágyák használatától, és részesítik előnyben a természetes úton történő trágyázást, a komposzt használatát. Míg azonban a mindenki által ismert sima kerti komposzt elkészítése házilag hónapokat vesz igénybe, a letermett gombakomposzt előzetes megrendelés után gyorsan rendelkezésére áll.
Ára: 95 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország. Saját gyártású termék.

Űrtartalma:
30 l

Tömeg:
12-15 kg

BELTARTALOM:
A gombakomposzt 35%-os szárazanyag-tartalomnál átlagosan 0,80% nitrogént, 0,60% foszfort, 0,90% káliumot, 0,30% magnéziumot, és 3,0% kalciumot tartalmaz, pH-értéke 6,9.
1db 30 l-es zsák csirketrágyát, szalmát, tőzeget, letermett gomba-maradványokat (tönkmaradvány, micélium, gomba) és esetenként lótrágyát tartalmaz.

FELHASZNÁLÁSA:
Javítja a talaj szerkezetét: A komposztban található szalma, lótrágya és tőzeg kötött, agyagos talajok esetében lazítja a talajszerkezetet, míg laza, homokos talajok esetében megköti azt. Termesztésre, virágos kert létrehozására kiválóan alkalmassá teszi!
Növeli a talaj vízmegkötő képességét: A komposztban lévő szalma, és tőzeg jó vízmegkötő képessége elsősorban a nyári száraz időszakban tesz nagy szívességet minden kertészkedést kedvelő számára.
Környezetkímélő természetes trágya: Míg számos helyen tapasztalhatjuk, hogy előtérbe helyezik a mesterséges, gyárak által környezetterhelő módon előállított műtrágyák használatát, mi arra bíztatunk mindenkit, használja a letermett gombakomposztot, természetes trágyaként kertjében!
Gátolja az értékes tápanyagok kimosódását a talajból: mivel a gombakomposzt kiváló talajszerkezet javító és vízmegkötő tulajdonsággal bír a szalma- lótrágya- tőzeg keveréknek köszönhetően, így az értékes tápanyagok kimosódásának esélye jelentősen csökken.

Kedvezmény

100 zsák letermett gombakomposzt vásárlása esetén 85,-Ft/zsák(10% kedvezmény)!

A fenti árak bruttó árak (27%-os áfával értendők).

Megrendelés és egyéb információ: gombajo@gombajo.hu; Tel/Fax: Vigh Dávid 06 1 226 7200

LETÖLTÉSEK

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: gombajo@gombajo.hu

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?