logo

Gomba oltóanyagok

PECSÉTVIASZ gomba csíra

[GANODERMA LUCIDUM]

Csírázza be az Ön által előkészített alapanyagot!

A gomba oltóanyag (más néven gombacsíra, de tévesen gombaspórának is szoktak hívni) gabonaszemekre futtatott gombafonalat, mycéliumot tartalmaz, mellyel az Ön által beszerzett és előkészített alapanyagot olthatja be. A megrendelt gombacsíra mellé részletes útmutatót is mellékelünk. Gomba oltóanyaggal előzetes megrendelés után tudjuk kiszolgálni telephelyünkön, de posai utánvéttel is rendelhet.
Ára: 6.950 Ft
Termék adatai

Származás:
Magyarország

Űrtartalma:
5 l

Tömeg:
2,8 kg

Eltarthatóság:
Hűtőszekrényben 1 hónapig

Pecsétviaszgomba csíra (oltóanyag)

Az egyre ismertebb pecsétviaszgomba nem csak Ázsiában honos. Magyarországon is gyakran fordul elő tölgyesek közelében. Ázsiában a pecsétviaszgombát több mint 2000 éve ismerik és használják, Kínában nagy tisztelet övezi és különleges erőt tulajdonítanak neki melyet az egészségre kedvező élettani hatásainak köszönhet. Itthon is egyre több kutatás foglalkozik a gomba valódi hatóanyagainak, tényleges biológiai értékeinek meghatározásával. Élettani hatása arra vezethető vissza, hogy a gombatest, illetve annak spórája több jól definiálható biológiailag aktív hatóanyag-csoportot tartalmaz. Ezek közül a legjelentősebbek a poliszacharidok, aminosavak (fehérjék), terpenoidok. A pecsétviaszgombát leginkább porított formában hozzák forgalomba, illetve a termőtestet szárított, liofilizált formában szokták teákhoz, teakeverékekhez használni.
 

Gomba csírát kétféleképpen vásárolhat:

Személyes átvétel budapesti telephelyünkön, előzetes megrendelés és időpontegyeztetés után. Címünk: 1222 Budapest, Dévény u. 42-44. (Rézangyal Kft.-vel egy telephelyen). Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tud!
Postai utánvéttel történő rendelés. A postai utánvét díjszabását megtalálja a "vásárlás" menüpont alatt (fejlécben található menüsor).

Kapcsolat

Telephely:

Champex Kft., H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.

hívjon minket:

Tel / Fax: +36 1 226 7200

írjon nekünk:

Email: [email protected]

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-15:00

Hogyan jut el hozzánk?