gombajó gombajó


Termékeink

Telephely:
Champex Kft.
H-1222 Budapest,
Dévény u. 42-44.
Tel/ Fax: +36 1 226 7200
E-mail:
Nyitva tartás: H-P: 8-15 ó.

Csiperkegomba - Agaricus bisporus

A csiperkegomba hazánk legismertebb és legkedveltebb gombafajtája, melyet a gomba francia nevén, champignon [sampinyon] -ként is ismernek. A csiperkegomba teljes neve franciául champingon de paris.

Csiperkegomba-termődoboz

Cégünknél kapható fehérkalapú és barnakalapú csiperkegomba termődoboz otthoni termesztésre lett kifejlesztve. Telephelyünkön és viszonteladóinknál kapható doboz tartalma az átszövetett gombakomposzt és a speciális gombatakaró föld. A vevő otthonában a takaróföldet a komposztra morzsolja ezzel beindítva a kultúrát. Az első gombák a takarást követően 20-25 napra lesznek láthatóak. A termődoboz kb. 3 hullámban terem hullámonként váltakozó mennyiségben gombát. A termesztésre a legalkalmasabb egy sötét 14-20 ºC körüli páradús helyiség (pl. pince vagy vízóraakna).

A termesztési útmutató szerint otthon letermesztett csiperkegomba termődoboz nemcsak érdekes, izgalmas kihívást és látványt nyújt számunkra, hanem friss, adalékanyag nélküli, egészséges ételt is varázsol asztalunkra! A letermett gombakomposztot se dobjuk a szemétbe, mert az tápanyagokban gazdag kerti trágya.

A csiperkegomba-termődoboz viszonteladóinknál, telephelyünkön, illetve postai utánvéttel is megvásárolható. A megrendelt gombadobozban részletes termesztési útmutató, receptek tápanyagtáblázat és konyhai felhasználási javaslatok találhatóak.

Ára: 990 Ft (bruttó)

letöltések  LETÖLTÉSEKmédia  MÉDIA